Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akamichi Chouji

2008.03.24

Akimicsi Csódzsi (秋道 チョウジ, nyugaton Chōji Akimichi) a Naruto című anime egyik szereplője.

 

Jellemzése 

Csódzsi az Akimicsi klán tagja. A klán legfőbb technikája, hogy képesek testtömegüket megduplázni, így nem csoda, hogy Csódzsi is teltebb és folyton eszik. Legfőbb szabadidős tevékenysége a zabálás, általában chipset eszik vagy rament, vagy valami egyéb zsíros ételt.

Kiskorában sokan csúfolták testsúlya miatt és kissé ő is kirekesztett volt. De találkozott Nara Shikamaruval, akivel a legjobb barátok lettek. Viszont mind a mai napig kényes a „hájas, dagadt, dagi” szavakra és teljesen felpaprikázza, ha valaki ezt mondja rá.

Shikamaruval áll a legszorosabb kapcsolatban, így nem is csoda, hogy tudja előre a fiú lépéseit (nem a harcok során, a stratégiáját tekintve). Sokszor védelmezi, ha bárki bármi rosszat is mond rá.

Mikor a Hang Ötösének négy tagja(Jiroubou, Kidoumaru, Sakon és Tayuya) elakarták vinni Sasuket Orochimaruhoz, akkor Chouji is tagja volt annak a csapatnak, amely Shikamaru vezetésével elindult Sasuke megmentésére(Shikamaru, Naruto, Neji, Kiba voltak a csapat tagja). Chouji maradt hátra legelőször, ugyanis elvállalta, hogy megküzd Jiroubouval, aki föld típusú technikákat alkalmazott. Choujit először legyőzte az ellenfél, de a harcba magával vitte az Akimichi klán harci piruláit, amik erőt adnak neki. Bevette az első kapszulát, a spenót zöldkapszulát, és legyőzte az ellenfelét. Utána az használta az Átokpecsétet, így ismét győzött, ezután Chouji bevette a curry sárgakapszulát és megint ő nyert. Ezután Jiroubou használta a Második Átokpecsétet és megint győzött, ezután Chouji bevette a paprikapiros kapszulát és végleg kiütötte Jiroubout.


Kép:Chouji.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.