Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hyuuga Hinata

2008.03.24
Hyuuga Hinata
(日向ヒナタ)

Hinata 12-13 évesen
Szinkronhang Kántor Kitti (23-24. epizód)
Rövid életrajz
Életkor 12-13 I.évad
16 II.évad
Születésnap December 27.
Vércsoport A
Magasság 148.3 cm
Súly 38.2 kg
Ismert rokonok Hyuuga Hizashi (nagybácsi, elhunyt)
Hyuuga Hiashi (apja)
Hyuuga Neji (unokatestvér)
Hyuuga Hanabi (testvér)
Információk
Pillanatnyi rang chuunin
Jelenlegi hovatartozás Tűz országa – Konoha
Jelenlegi csapat 8 fős különítmény (Hatake Kakashi, Haruno Sakura, Yamato, Sai, Aburame Shino, Inuzuka Kiba, Hyuuga Hinata, Uzumaki Naruto)
Előző csapat 8-as csapat (Yuuhi Kurenai, Aburame Shino, Inuzuka Kiba, Hyuuga Hinata)

Hyuuga Hinata(日向ヒナタ) a Naruto című manga és anime kitalált karaktere. A Hinata jelentése napos terület, a Hjúgáé pedig Nap. Hinata népszerű karakternek számít, a legnépszerűbb száz animeszereplő közül ő a hatodik helyeze

 

Genin élete

Hinata 12 éves korában nyerte el a Genin rangot. A 8-as csapat tagja lett, Inuzuka Kiba és Aburame Shino oldalán, Yuuhi Kurenai felügyelete alatt. Mint ahogy a legtöbb csoport, a 8-as csapat is specializálódott valamire, Hinatáék például a rejtőzködésre és a keresésre. Hinata csalódott volt, mikor nem Narutoval került egy csapatba. Legnagyobb álma, hogy a fiú beleszeressen. Hinata nem önszántából vett részt a chuunin vizsgákon, de csapattársaiért, akiktől nem akart lemaradni mégis megtette. Ezenkívül Narutot sem szerette volna elveszíteni. Hinata Naruto mellé ült az első, írásbeli vizsgán. Felajánlotta neki, hogy elolvashatja a dolgozatát és lemásolhatja. Naruto majdnem megtette, de miután kis híján rajtakapták, visszautasította azt.

Hyuuga Hinata Geninként
Hyuuga Hinata Geninként


Hinata számára a következő megpróbáltatások nem voltak nagyobb gonddal bíróak. A Halál Tiltott Erdejében tökéletes csapatmunkájuknak köszönhetően a 8-as csapat végül viszonylag gyorsan kimenekült. Azonban a chuunin vizsga következő részében, ahol harcolni kellett egymás ellen, megbukott. Ellenfele unokatestvére, Hyuuga Neji volt. Neji nem törődött azzal, hogy ő neki tilos Hinatát bántania, kegyetlenül beszélt a lánnyal. Végül Uzumaki Naruto szólt bele az egy ideje beszélő Neji szidalmaiba azzal, hogy: "Ki vagy te, hogy meg merészeled mondani hogy mit tud és mit nem!? Gyerünk, Hinata! Mutasd meg ennek a srácnak, hogy téved!" – Hinata ezen felbátorodva végül aktiválta Byakuganját, és harcolni kezdett rokonával, de a harcban végül alulmaradt, kis híján végzetes sebet kapva. Azonban, miután Hinatát elvitték a kórházba, Uzumaki Naruto a lány kifolyt vérébe nyúlt, és a véres öklét mutatta Neji felé. "Hinata, a szavamat adom, hogy én fogok győzni!"- hallatszott a mondata. Hinata ekkor döntött úgy, hogy a Naruto által megalkotott "nindzsa ösvényt" járja, ami lényege, hogy Naruto sosem vonja vissza a szavát.


Hinata az elkövetkezendő napokat pihenéssel töltötte. Sok idő telt el mire jobban lett. Gyakran járt el egyedül sétálni. Mikor Naruto ment, hogy a chuunin vizsgán megküzdjön Nejivel, éppen akkor látta Hinatát ahogy az megpróbált bújkálni előle egy oszlop mögé. Ott kényelmesen elbeszélgettek Nejiről, és Naruto úgy gondolta, nem lesz képes elég erőt gyűjteni, hogy legyőzze Nejit. Azonban Hinata meggyőzte őt ennek ellenkezőjéről: "Mikor szóltál hozzám, mikor rád néztem, éreztem hogy erősebbé válok. Erőt adtál nekem a harcban." Naruto elképedve hallgatta végig Hinata beszédét, majd megköszönte neki, és elmondta azt, amit jelenleg érzett Hinata iránt: "Kedvelem az olyanokat, mint te." Hinata erre teljesen kiesett a külvilágból, és azt sem vette észre, hogy Kiba már megérkezett. Mikor megpróbálta végignézni a harcot Naruto és Neji közt, sajnálatos módon egy köhögési inger jött rá, és emiatt Yakushi Kabuto, aki ANBU tisztnek álcázta magát, meggyógyította őt. Naruto végül legyőzte ellenfelét, ezzel végleg megtörve azt, amiben Neji hitt.


Hinata az elkövetkezendő hetekben tökéletesen felépült és folytatta az edzést csapattársaival. Miután Naruto kishíján belehalt Uchiha Sasuke elleni harcába, Hinata, Kiba, Shino meglátogatták Kurenai senseit, de Hinata nagyon szégyellte magát, mikor két fiú megemlítette, hogy elájult amikor Narutot félholtan látta. Miután Hinata belépett a szobába, azt látta hogy Naruto fejjel lefelé áll a plafononon,ordít és csak pár centiméter választja el a fejüket egymástól. Miután Naruto észrevette hogy nem Tsunádéhoz beszél, kinyitotta a szemeit és meglátta Hinatát.


"-Huh, Hinata?

-Naruto... Naruto, túl közel vagy hozzám.

-Hah, mi az Hinata? Vörös az arcod. Lázad van, vagy mi a baj?- Naruto megfogja a lány homlokát, mire Hinata felordít, és lefejeli véletlenül Narutot."


Az eset után Hinata a gyengélkedőn piheni ki magát, és miután felébred, Narutot látja ahogy az Tsunádét igyekszik győzködni, hogy Sasuke után mehessen. Azonban az Ötödik Hokage nem engedi, csak akkor ha ő és a 8-as csapat közösen elvégeznek egy küldetést, ami a Bicóchuu nevű bogár megtalálása volt. Shino, a csoport vezetője lett és Hinata, Kiba és Naruto együtt indultak a bogár megkeresésére. Hinata nagyon ragaszkodott ehhez a küldetéshez, mert szeretett volna Narutoval több időt eltölteni. A 8-as csapat, és Udzumaki Naruto tehát megindultak a bogár megkeresésére. Azonban Shino szerette volna, ha a naplementekor letáboroznak, és persze Naruto kötekedni kezdett, de Shino hamar "meggyőzte" őt arról, hogy jobb lesz ha itt aludnak. Miközben a három fiú aludt, Hinata kilopakodott a sátorból, és egy vízeséshez sietett. Levetkőzött, mert ki akart próbálni egy új technikát, és ehhez szükség volt erre is. Azonban Naruto – aki éppen pisilt – meghallotta hogy valami a vízesésnél történik. Ekkor látta meg Hinatát, ahogy táncol a víztükrön, de teste és arca homályban volt, ezért Naruto nem ismerte fel hogy ő az, de a látvány így is lenyűgözte őt. Hinata testének szépsége és a vízcseppek körülötte való mozgása arra késztette Narutot hogy menjen közelebb a lányhoz, azonban mikor meg akarta szólítani, megcsúszott a mohán és belezuhant a vízbe. Mire kinyitotta a szemeit, Hinata már nem volt sehol. Másnap reggel Kibának elmesélte, mit látott.

"-Tegnap volt egy szuper csinos lány a vízesésnél. -Hinata felkapja a fejét. "-A kezeivel ilyen

féle mozdulatokat csinált. – Naruto imitálja a lány mozgását. -Ez eszméletlenül jó volt!

-És, mi történt azután?

-Beleestem a vízbe, és mire kinyitottam a szemem, már nem volt sehol. -Hinata arca nagyon elvörösödik.

-Áh, biztos csak álmodtad. -Naruto megrázza a fejét.

-Nem hinném.

-Mindegy, menjünk tovább, idióta.

-Hinata, jól vagy? Nagyon piros lett arcod. Nem vagy beteg biztosan?

-Jól vagyok, Naruto."- mondja Hinata, még mindig vörös fejjel.

 

Képességek 

Hyuga Hinata aktiválja a Byakuganját.
Hyuga Hinata aktiválja a Byakuganját.

Hinata a kiképzése alatt nagyon hatékonyan fejlesztette a technikáit. Hinata taijutsu beállítottságú volt, ebből következőleg azt is fejlesztett ki. A Byakugan tudását magasabb szintre fejlesztette, valamint kifejlesztette a Shugohakke Rokujūyon Shō-t (守護八卦六十四掌), magyarul a Nyolc Háromszög Hatvannégy Tenyér védelmét. Ezen képesség tökéletes védelmet alkotott számára, azonban hosszabb használata kimerítette Hinatát.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.