Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inuzuka Kiba

2008.03.24

Kiba Inuzuka az Inuzuka klán tagja.Ez klán kutyákat használ a harchoz.Az ő kutyája Akamaru. Energianövelő tablettákat tart magánál, ezt használja a Naruto elleni harcban,de még ez sem menti meg a vereségtől. Kiba arcán van két piros agyar,mint mindem klán tagnak. Hyuuga Hinata és Shino Aburame a csapattársa, Kurenai a senseiük. Harcmodora hasonló a kutyáékhoz.A kedvenc jutsua a fenevad mimikri. Ezáltal a fogai és a körmei megnőnek,a szaglása 1000x érzékenyebb az átlagnál. A másik közkedvelt támadása a Tsuuga, vagyis mikor füstbombákat dob az ellenfélhez, és a legerősebb tai jutsu-val támadja.

 

Kinézete:

Barna haj, Fekete, széthúzott pont szem. Mikor Akamaru kicsi, folyton Kiba fején ült.Mikor Akamaru elérte azt ,hogy nagy szinte már nagyobb volt Kiba-nál, akkor már Kiba ült rajta (Shippuden).Két piros csík van az arcán, egy kapucnis pulóver van rajta, amin fekete műszőrme van, a csuklójánál és a kapucninál. Feketés-szürkés nadrágja van. Ugyanúgy kék ninja cipője. Jó nagyok a fogai.

 

Sakon és Ukon elleni küzdelme 

Kiba túl magabiztos, általában ez okozza a vereségét. A 120-121.-ik részben Sakonnal és Ukonnal küzd. Akkor nem tűnik ilyen magabiztosnak, mivel ezek az ellenfelek túl erősek voltak nekik. Mégis szembe szállt velük. A Gatsuuga-t gyakran használja. Az egy super forgás, nem látja az ellenfelet mikor forog. De elkég 1 méter hogy megsebezze az ellenfelet. Ukon-t és Sakon-t szétválasztja ezzel, de Ukon ekkór egybe olvadt Kiba-val. Ukonnak különleges képessége volt: Bárki testébe be tud épülni. Az volt a terve, hogy úgy öli meg Kiba-t hogy Kiba szerveit elkülöníti, így meghal. De Kiba magába döfte 2 szer a Kunait. Ezel Ukon-on is súlyos sérülés volt. De sajnos Kiba-n is. Menekülnie kellett, így egy füst bombát dobott Ukon elé. Akamaruval elmenekültek egy sziklához. Akamaru is súlyosan sérült volt. A vér nyomok oda vezették Ukon-t és Sakon-t ahoz a sziklához, Kiba ezt észre vette. Ott hagyta a jeckijét és belement a vízbe. Így elmenekült, de a sebe mély volt és igen csak fájt neki. Egy fa tövébe ült és bekente a hasát (ahol magába döfte a Kunai-t) és Akamarut, egy növénnyel. Észre vette hogy Ukon és Sakon közeledik. Mikor már épp meg akarják ölni, Kankouro egyik bábja eléugrik. Később Kankouro megöli Sakont és Ukont miután összeolvadtak a másik bábujával.

 

Genin-ként 

12 évesen lett Genin. A chunnin vizsga első részén átjutottak, de a 2.-ik részénel Hinata Hyuuga, és Kiba Inuzuka is megbukott. Ez az a rész volt amikor egymás ellen kellett harcolni. Aburame Shino ment át egyedül (najó neki könnyű ellenfél jutott). Itt Kiba még alá becsülte Naruto-t és lenézte. Beképzelt és nagyképű volt. De ez a végére már nem volt így. Megváltozott. Nem szekálta annyit Narutot és a többieket sem. Akamaru (Aka = tűz)a legjobb barátja. A 184.-ik részben rátámadt Kiba-ra Akamaru. Minden Jutsut eggyüt hajtottak végre. A Shippudenbe "barátságosabb" és kedvesebb is. "Naruto hatással van mindenkire" És ez igaz is. Kiba-t megváltoztatta.

 

Naruto elleni küzdelme

Na itt a legbeképzeltebb. Naruto-t felhergeli hogy: "Előbb leszek én Hokage mint te valaha" Itt még röhög is Naruton. Majd Naruto megszólal "Ha...A Hokage címért akarsz küzdeni. Én győzök". Kiba itt is kinevette. Visszagondolt arra amikor Naruto egy Normális transzformáció jutsut se tudott véghez vinni. Nem gondolta soha életében, hogy Naruto legyőzi. Kiba-t a nagyképűsége okozta a vesztét. Mégis mikor Naruto közdött a Chunnin vizsga 3.-ik felén. Kiba drukkolt neki hogy "Ezaz!!!!! Tépd szét, Naruto!" Szurkolt neki mikor Neji ellen harcolt. Talán nem barátságból. Talán azért mert Kiba sajnálta Hinata-t. (Neji és Hinata küzdött a Chunnin vizsga 2.-ik részében. Hinata súlyos sérülést szenvedett.)

 

 

Klánja 

Kiba természetesen az Inuzuka klán tagja. Családjával 79-80. részben találkozunk. Anyja sikeresen vezette a klán kiküldött csapatát. Mint láthattuk a klán minden tagjának van egy kutyája. Kibának van egy nővére aki hasonlít rá. A klán személyeiben élő képesség, nem teljesen kekei genkai. Bár annak egy ága, de szinte semmi közös nincs e között és a kekei genkai között. Esetleg lehet úgy mondani, hogy a vérvonal képesség az, hogy valamennyire értik a kutyák "beszédét".

Kép:Kibaakamaru.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cunin vizsga

(knakx, 2010.08.26 20:41)

a csunin vizsga 2. forduloja utan selejtezot tartotak

az nem resze a 2. fordulonak