Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pein

2008.07.09

Pein egy kitalált szereplő a Naruto című Japán Mangában

Pein
(ペイン)

Pein egyik teste
Első megjelenés Manga 238. fejezet
Anime 135. epizód
Információk
Pillanatnyi rang S-rangú bűnöző

Előtörténet 

A Rejtett Vízesés Falujában született. Elvesztette szüleit, árva gyerek volt, akárcsak fiatalkori és később az Akatsukiban lévő társa, Konan is. Jiraiya tanítványa volt. Érzelmeit fokozatosan elvesztette, még a szeretett tanítóját is megölte, így végül teljesen érzelemmentes lett. Végzett a saját faluja korábbi vezetőjével, majd kirobbantott egy polgárháborút is. Sokáig csak mint egy hologramot láthattuk az Akacuki gyűlésein. Kiváló vezetői képességekkel rendelkezik. Állítólag még sosem vesztett csatát. Kekkei Genkai képességét minden bizonnyal az ősei hozták létre, akik Jiraiya emlékeiben farkasfüleket viseltek, így elvileg ő sem emberi származású.

 

Szerepe az Akatsukiban

  • Gyűrű: Rei (Nulla)
  • gyűrű pozíciója: jobb hüvelykujj

Furcsa mód az S-rangú bűnözők gyülekezete szó nélkül hallgat rá. Ő idézi meg a nagy szobrot, amivel kiszívják a bidzsúkat. Neki kell a többi tagot biztatnia, hogy azok végrehajtsák a küldetésüket, az összes démon befogását.

 

Képességei

Rinnegan (Rin'negan) használat közben
Rinnegan (Rin'negan) használat közben

Kekkei Genkai képessége, a Rinnegan (Rin'negan) a legerősebb a három nagy Doujutsu (szemtechnika) közül. Külső jellemzője pár koncetrikus kör a pupilla körül. A hatalmáról azt tartják hogy képes világokat pusztítani, vagy megtisztítani, de a techninkáiról semmilyen adatot nem részleteztek, ezért nem tudni hogy ezek legendák-e vagy sem. Mint a Sharingan, ez az adottság is képes arra, hogy kielemezze a különböző Jutsukat. Ezen kívül képes arra, hogy kielemezés után sokkal gyorsabban megtanulja az adott technikákat, mint egy átlag shinobi (nindzsa). A képesség másik adottsága, hogy betekintést nyit mind a hat Csakra Elembe, tehát Tűz, Víz, Szél, Föld és Villám alapú Jutsukra egyaránt képes (a hatodikat nem ismerjük, lehetséges hogy mint Yamatonak a Fa elem lehet). Az első akinél jelentkezett ez a DouJutsu, az a Hat Ösvény Bölcse volt. Ő az egyetlen ismert, jelenlegi használója ennek a vérvonalképességnek.. A képessége akkor jelentkezett először, mikor még kisgyerekként meg akarta menteni a barátai életét. Ezzel a szemmel vagy megmentheti, vagy elpusztíthatja a világot. Állítólag benne rejtették el a Yamata no Orochi-t, a nyolcfarkú kígyódémont.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a hatodik elem

(kertai12, 2011.07.20 11:03)

szerintem a hatodik elem az a shinra tensei-nek és a bansho tennin-nek az eleme mert azt nem tudjuk hogy mi..

Re: a hatodik elem

(efwfgw, 2012.01.28 21:53)

mágnes

NYOLCFARKÚ

(Ana, 2011.06.28 17:23)

Én úgy tudom, hogy nem Yamata no Orochi a nyolcfarkú démon, hanem a Shippuuden 143. részében látható valami, a gazdateste pedig Gyilkos Méh (Killer B)

a hatodik elem

(knakx, 2010.08.26 20:30)

szerintem valami teljesen mas elemrol van szo hiszen Yamato a viz es fold konbinalasabol hoza letre a fa elemet