Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tobi

2008.03.23

Tobi a japán Naruto manga sorozat egyik kitalált szerplője.

Tobi Sasori halála után került be az Akatsuki-ba. Megkapta Sasori gyűrűjét és Deidara társa lett. Az volt a feladata, hogy elkapja a Sanbi-t. Deidara halála után derült ki, hogy ő az Akatsuki igazi vezére. Ezt Pein-en és Konan-on kívül csak két Akatsuki tag tudja, Zetsu és Itachi Uchiha. Tobi az egyik ember a három közül, akik használni tudják a Mangekyo Sharingan-t, a másik kettő Uchiha Itachi és Hatake Kakashi.

 

Képességei 

Nem sokat tudni Tobi képességeiről. Amikor Deidara és Tobi elment, hogy elkapják a Sanbi-t, Tobi csak annyit csinált, hogy elfutott a Sanbi elöl és a végén kiütötte azt egy ütéssel. Amikor Deidara és Tobi elmentek megölni Uchiha Sasuke-t, Sasuke átvágott Tobi-n a kardjával. Néhány pillanattal később Tobi felkelt és panaszkodott a támadás sebessége miatt. Később, mikor Uzumaki Naruto egy teljes erejű Rasengan-nal hátba támadta Tobi-t, at keresztülment rajta.

 

Személyazonosság

A rajongók többsége, úgy gondolják, hogy Tobi nem más, mint Uchiha Obito, aki a Negyedik Hokage tanítványa és Hatake Kakashi csapattársa volt. Obito odaadta Kakashi-nak a bal szemét a Kakashi Gaiden-ben. Obito meghalt a Nagy Ninja Háború-ban, amikor egy csomó szikla zuhant rá. A rajongók, azt feltételezik, hogy Zetsu mentette meg és vitte el Pein-hez, aki alkalmazta Kakuzu-t és összevarta Obito-t Madara Uchiha-val( ezért mondta Tobi, azt a manga-ban, hogy ő Madara Uchiha ). Ez úgy lehetséges, hogy Orochimaru feltámasztotta Madara-t, mivel Orochimaru képes halott embereket feltámasztani. Ezt a Harmadik Hokage ellen is felhasználta, amikor feltámasztotta az Első Hokage-t és a Második Hokage-t.

Kép:Tobi.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

egyet éretk!!

(pötyi, 2011.02.06 17:02)

sztem is csak madara felhasználja az ucsiha testét

betya13@freemail.hu

(A NEVEM SENKI, 2010.07.19 22:39)

SZENTEM IS MERT ELEVE MADARA APJA DÉMON VOLT. HA ELOLVASSÁTOK AZ UCHIHA KLÁN TÖRTÉNETÉT.:p AZON FELÜL CSAK MADARÁNAK VAN IEN KÜLÖNLEGES EREJE.

Aya-sama

(Aya-sama, 2009.03.26 12:56)

Tehat akkor Pein azt akarta volna, hogy Madara a fonoke legyen.. Nem hinnem, mert a mangabol vilagosan kiderul, hogy Madara vagyis Tobi az Akatsuki valodi vezetoje es alapitoja. Pein is csak az o utasitasait koveti.Szerintem csak Madara Obito testet hasznalja... BLA-BLA-BLA!!1